Despre Noi

Vă mulțumim că sunteți aici!

HCS Haine cu Spirit® îşi încurajează clienţii să poarte haine produse în România şi să contribuie astfel la promovarea și susținerea industriei locale. Creăm haine din dorința de a oferi celor ce ne vizitează magazinul online o alternativă autohtonă de calitate superioară pentru produsele de masă, adică articole de îmbrăcăminte rezistente, bine făcute, care să treacă testul timpului.

Produsele HCS Haine cu Spirit® sunt 100% fabricate în România, mai precis la Târgu-Jiu, cu ajutorul unei echipe dedicate de profesioniști, cu experiență de peste 20 de ani în industria textilelor. În plus, implicăm în activitatea noastră tineri creativi și talentați pentru a oferi clienţilor noştri cele mai frumoase culori și imprimeuri.

Ne place foarte mult ce facem și ne respectăm vizitatorii. De aceea oferim ce e mai bun și ne îmbunătățim continuu produsele și serviciile. Tot din aceleași motive, piesa vestimentară, fie ca este o geacă, un hanorac, o bluză, un tricou sau o fustă, vine împreună cu responsabilitatea de a duce mai departe spiritul românesc autentic, cel bazat pe bun simț, respect, decență, inteligență nativă și frumusețea simplității.

Suntem aici pentru voi, să vă dovedim că se poate și să ne eliberăm împreună de clișeele și preconcepțiile care ne țin în loc.

Suntem aici să arătăm că în România se fac lucruri bune şi există companii pentru care părerea și satisfacția clienților e mai importantă decât câștigul final. Ne-am propus să merităm cât mai repede dragostea, prețuirea și încrederea musafirilor noştri, deşi suntem conștienți de faptul că toate acestea se obţin cu timpul.

Lucrurile trainice pornesc din suflet.

Cu drag, pentru România și cei ce simt spiritul românesc!

Ana Păun & Alex Frăti