Bluze & Hanorace

Filtre

Afișează toate cele 2 de produse

Vezi 15/30/Toate

Categorii produs

Filtrează după

2 produse

Bluzele și hanoracele cu spirit au proprietatea unică de a vă însenina ziua de fiecare dată când le veți purta. În magazinul online “Haine Cu Spirit” găsiți colecții capsulă, produse unicat, pe care le puteți asorta ținutelor de zi cu zi.

 • 17 %
  Promo
  Bluză damă Getic neagră 2 masura M model 2
  Bluză damă Getic neagră 4 masura M model 4

  Bluză damă Getic neagră

  ,
  Bluza Getic neagră este creată din bumbac confortabil de cea mai bună calitate. Designul simplu, clasic, pune în evidentă aplicațiile autentice cu motive tradiționale românești. Are o inserție preţioasă la baza bluzei și pe umăr. Este o broderie roșie, deosebită, extrasă din portul traditional românesc, un detaliu ce va conferi unicitate și vă va face remarcată indiferent de alăturarea în care decideți să o purtați. Accesoriile roșii au puterea de a vă scoate din anonimat, roşul fiind o culoare provocatoare, care îndeamnă  la acțiune, stimulează entuziasmul și pasiunea. Având în vedere că fiecare produs este unic, pentru a ne asigura că vă livrăm produsul dorit, vă rugăm menționați în comandă codul de pe fotografia produsului ales. Codul este format dintr-o literă (S, M, L, XL) care reprezintă mărimea produsului, alături de o cifră (1, 2, 3 etc.) alocată fiecărui model de produs disponibil pentru respectiva mărime. În cazul în care există un singur model de produs disponibil pentru o anumită mărime, codul va fi format doar din litera aferentă mărimii.
  96 lei 80 lei inclusiv TVA
 • 17 %
  Promo
  Bluză damă Getic gri 5 masura M model 2
  Bluză damă Getic gri 8 masura L model 1

  Bluză damă Getic gri

  ,
  Bluza Getic gri este creată din bumbac confortabil de cea mai bună calitate. Designul simplu, clasic, pune în evidenţă aplicaţiile autentice cu motive tradiţionale româneşti. Inserțiile de pe piept sunt atent selecționate din piese vestimentare autentice româneşti și conferă o senzație de întoarcere în timp, echilibrând armonios aspectul modern cu cel tradițional. Având în vedere că fiecare produs este unic, pentru a ne asigura că vă livrăm produsul dorit, vă rugăm menționați în comandă codul de pe fotografia produsului ales. Codul este format dintr-o literă (S, M, L, XL) care reprezintă mărimea produsului, alături de o cifră (1, 2, 3 etc.) alocată fiecărui model de produs disponibil pentru respectiva mărime. În cazul în care există un singur model de produs disponibil pentru o anumită mărime, codul va fi format doar din litera aferentă mărimii.
  96 lei 80 lei inclusiv TVA